Ieder website moet een ‘over mij’ pagina hebben. Fantastisch. Dan schrijf ik toch een pagina die over mijn persoontje gaat. Geen probleem. Ik vertel tenslotte graag over mezelf! Mijn naam is Marlieke, om maar mee te beginnen en ik heb een leuk en soms wel bijzonder leven. Daarbij vind ik wel dat ik een sprankelende persoonlijkheid heb, met een duidelijke mening, die ik gewoon niet aan iedereen verkondig (heel bewust).

Marlieke in het kort

Luister je naar mijn podcasts, weet dan dat ik moeder ben van drie kinderen waarvan de laatste een nakomertje is en onze grote verrassing was. Ik woon in Zwitserland met mijn man (en de drie kids) en we zijn zo gezegd geƫmigreerd, geen expats. We sluiten echter absoluut niet uit dat we nooit terug naar Nederland gaan. Al hebben we het vooralsnog prima naar ons zin hier en genieten we van alles dat Zwitserland ons te bieden heeft.

Nieuwsgierig aagje

Ik ben jaren geleden gestart met een blog, waarmee ik nog steeds geld verdien maar al tijden niet veel plaats. Het is natuurlijk super als adverteerders deze plek graag gebruiken voor hun marketing. Voornamelijk werk ik als fotograaf hier in Zwitserland. Ik vind het heel fijn om een uurtje de dynamiek van een familie mee te maken of een hele dag mee te lopen op een bruiloft. Ik ben namelijk best nieuwsgierig van aard en dan is het ontzettend interessant hoe andere mensen het doen, wat zij vinden en hoe zij op sommige momenten of situaties reageren.

Dat nieuwsgierige zit al mijn hele leven in mijn aard. Ik luisterde vroeger al mijn moeder af als ze met vriendinnen had afgesproken en zat er dan het liefste naast. Totdat ik echt naar bed gestuurd werd šŸ˜‰ Ook toen ik nog in Nederland woonde, schreef ik voor het plaatselijke krantje. Ik denk niet dat er aan mij een goede journalist verloren is gegaan, bij lange na niet, maar ik denk wel dat ik ook toen opschreef dat wat mij boeide (en was dankbaar dat iemand nog mijn stukken redigeerde!)

Zij inspireren is uit een zelfde behoefte ontstaan. Ik wil graag dingen weten, maar ook mezelf uitdagen. Met Zij inspireren wil ik graag weten wat mensen drijft om te doen wat zij doen. Wat ze mij (en jullie) mee kunnen geven, maar ook mezelf uitdagen om een mooi platform te ontwikkelen waarin ik podcasts maak en deze online publiceer.

En nu ben jij op Zij inspireren terecht gekomen en hoop ik dat jij hier met net zoveel plezier leest en geĆÆnspireerd raakt, als dat ik het gemaakt heb.

Show Full Content
Close
Close