Mijn eerste podcast ooit heb ik opgenomen samen met Daphne Engelke van Viltbloemist. Later kom ik er nog wel op terug hoe ik dit ervaren heb, maar ik ben Daphne ontzettend dankbaar voor haar verhaal!

Daphne kennen jullie misschien wel van haar bedrijf De Viltbloemist en de naam zegt het al; ze maakt bloemen van vilt. En dat is enorm duurzaam, want deze bloemen verwelken niet en verkleuren ook niet. Daphne vertelt in deze podcast over haar leven met haar zoon met autisme, en dat is niet altijd even eenvoudig, maar ook hoe ze van een bedrijfje dat bloemen en haarspeldjes verkocht, naar een bedrijf is gegaan waarin al haar passie zit en waar ze onder andere mooie bruidsboeketten en andere bijzondere bloemen maakt.

Daphne Engelke – De Viltbloemist

De bloemen die Daphne maakt zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Daphne vertelt dat ze op iedere bloem goed studeert en de bloem zowat ontleed. Ook heeft ze verhalen over bijzondere bloemen en bloemstukken die ze heeft gemaakt en wat dacht je van de bruiloften die de laatste tijd vaak verspreid over meerdere momenten gevierd worden. Een perfecte gelegenheid om je bruidsboeket uit viltbloemen te laten maken.

Wow ik ben helemaal hyper van deze eerste podcast. Een podcast waar er duidelijk nog wel wat te leren valt voor mij – ik heb inmiddels een microfoon gekocht 😉 – Maar ik kan niet wachten op de volgende interviews!

Meer weten over Daphne? Bekijk dan zeker haar website en volg haar op Instagram

Bekijk hier de podcast met Daphne Engelke!

Show Full Content
No More Stories.
This is the most recent story.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close